Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віталій Виноградов

"Тіла чоловіків пролежали на дорозі майже місяць"

переглядів: 816

Віталій був деканом Київської Слов’янської Євангельської теологічної семінарії. Від початку війни перебував у Бучі, допомагав місцевим жителям із харчами.

Тіла чоловіків пролежали на дорозі майже місяць

5 березня чоловік вийшов із дому разом з другом, аби спробувати евакуюватися до Києва (за свідченнями інших знайомих, просто за продуктами). Зв'язок із ним зник.

За словами місцевих, в ті дні на вулиці, де пізніше знайшли тіла Віталія та його приятеля, працювали снайпери. Ймовірно він загинув від їхніх рук. Тіла чоловіків пролежали на дорозі майже місяць.

«Віталік вмів знайти спільну мову з усіма, вмів домовитися і сподобатися. Він був щирий і добродушний, безвідмовний. Він вмів підтримати і заспокоїти. І сам, здавалося, ніколи не панікував і навіть майже не втомлювався», — згадує про нього знайома Ольга Дацька.

Світла пам'ять!

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій