Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Степанішина

"Смотрю, а у меня ноги нет. Ее отбросило куда-то далеко"

переглядів: 567

Тетяна втратила ноги під час обстрілу Маріуполя 8 березня. Її дочка, яка хворіє на аутизм, постійно просилася піти гуляти. У хвилини затишшя жінка вивела дівчинку у двір. Стрілянини не було чути, але раптом пролунав вибух. Тетяна прийшла до тями і побачила, що їй відірвало ногу.

Жінку оперували у військовому шпиталі, потім перевели до першої міської лікарні. Будівлю постійно обстрілювали і через два дні після евакуації всіх пацієнтів цю лікарню повністю розбомбили.

У Донецьку Тетяна виявила онкологію. Жінка не захотіла залишатися та лікуватися на окупованій території, тож приїхала до України. Тут їй допомагають волонтери. Вона мріє про сучасний протез і щоб її діти більше ніколи не чули вибухів.торических протезах, и чтобы ее дети больше никогда не слышали взрывов.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Відео Історії мирних жінки переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я люди з обмеженими можливостями перший день війни Обстріли Маріуполя 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій