Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віталій Георгійович Патріч

"Ще кілька днів Віталіка не могли поховати через постійні обстріли"

переглядів: 312

Патріч Віталій Георгійович (05.05.1961 – 8-11.03.2022) загинув внаслідок прямого влучення снаряда в будинок.

Ще кілька днів Віталіка не могли поховати через постійні обстріли

За словами родички Віталія Георгійовича, 8-11 березня чоловік перебував у себе вдома з другом. Коли чоловіки пообідали, сталося пряме влучення снаряда в будинок. Його друга поранило, а Віталій Георгійович загинув від численних уламків у голову.

“Ще кілька днів Віталіка не могли поховати через постійні обстріли. Пізніше сусіди самостійно поховали його”, – повідомила родичка.

Вона розповіла, що Віталій Георгійович працював заступником начальника у відділі автоматизації на Маріупольському металургійному комбінаті ім. Ілліча. Чоловік був дуже добрим, завжди допомагав усім людям.

“Шалено любив своїх тварин, у нього було близько 10 кішок. Він міг знайти на вулиці поранену кішку, привезти її в клініку, лікувати за свої гроші – просто тому, що він був таким світлим чоловіком, не міг пройти повз тих, кому потрібна допомога”, – повідомила родичка.

Вона додала, що чоловік мріяв, коли буде з дружиною на пенсії, відкрити притулок для тварин.

“Він хотів жити, допомагати людям та тваринам, а його життя просто забрали. Все, що нам залишилося, це пам’ятати, як він поцілував нас на прощання і сказав, що все буде добре”, –  згадує родичка Віталія Георгійовича.

 Історію  передано до Музею порталом «Букви».

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних чоловіки обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) Обстріли Маріуполя 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій