Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
В'ячеслав Миколайович Конопля

"Найстрашніше, це коли вночі, у темряві, я побачив, як дев'ятиповерхівки палали як свічки"

переглядів: 619

"У маріупольців зараз немає житла, немає малої батьківщини, їх нічого не тримає", - з жалем розповідає В'ячеслав Конопля з Маріуполя. Говорить, що коли в місті почалися військові дії, то його сім'я об'єдналася з усіма своїми родичами, і всі негаразди вони переносили разом. У будинок, де жив чоловік, прилетів снаряд і розбив квартиру на дев'ятому поверсі. А найстрашнішим моментом чоловік вважає епізод, коли вночі, в непроглядній імлі, він побачив, як кілька дев'ятиповерхівок палали як свічки, після ворожих обстрілів. Коли у дворі впав снаряд, то вибуховою хвилею в машині видавило лобове скло, погнуло дах і посікло осколками, але, дякувати Богові, машина завелася і щойно відкрили зелений коридор, то на ній сім'я виїхала до Бердянська..

Найстрашніше, це коли вночі, у темряві, я побачив, як дев'ятиповерхівки палали як свічки

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки переїзд втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода житло робота сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій