Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євгенія Олександрівна Катран

"Найстрашніше було, коли почалися авіанальоти"

переглядів: 592

"Не було такого розуміння, що щось настільки жахливе відбуватиметься", - розповідає Євгенія Катран з Маріуполя. До війни жінка жила в трикімнатній квартирі, разом з чоловіком і двома дітьми. У квартирі тільки-но зробили ремонт і не могли придумати, що залишаться просто без нічого.

Коли почали обстрілювати район, де жила Євгенія, то снаряди потрапили до музичної школи, яка була поряд і осколками повибивало всі вікна в її будинку. Жінка взяла дітей та деякі речі і побігла до школи. Коли туди прибігли, то побачили, що у шкільному сховищі перебувають понад сто місцевих мешканців. Снаряди впали поруч із навчальним закладом і школа здригнулася, але вистояла. Там вони пробули добу, а потім перемістилися до квартири в іншому районі міста.

Найстрашніше було, коли почалися авіанальоти

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода житло робота сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій