Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олексій Володимирович Сисоєв

"Зруйновані міста, розбиті будинки, тисячі життів не варті жодної війни"

переглядів: 428

"Я цікавлюся історією і всі війни завжди закінчуються або миром або перемир'ям", - розповідає Олексій Сисоєв із Запоріжжя. Коли у 2014-му році, на сході України розпочалися бойові дії, то він зі своїми рідними переїхав до обласного центру з окупованого Єнакієвого. У рідному місті в нього залишилася сестра з племінниками, з якими він не може бачитися і спілкується лише телефоном. У новому місті обжився, знайшов добру роботу. Коли 24 лютого почалися військові дії, то металургійний завод, на якому він працював у підрядній організації, на якийсь час закрився і чоловік залишився без роботи та засобів до існування. Як і всі, він дуже переймається здоров'ям своїх близьких. Каже, що зараз живе одним днем ​​і поки що не бачить особливих перспектив на покращення свого життя. 

Зруйновані міста, розбиті будинки, тисячі життів не варті жодної війни

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Єнакієве 2014 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота внутрішньо переміщені особи розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій