Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Каширіна

«Нічого немає кращого за мир»

переглядів: 1127

Я працювала в лікарні. І в дезкамері, і сестрою-господаркою, і в автоклаві, і в реєстратурі, і була заступником головного лікаря з господарства. У 35 років я пішла вчитися в технікум, це треба було для моєї роботи.

Нічого немає кращого за мир

Із чоловіком ми прожили 25 років. 3 березня 2019 року – 7 років, як він лежить. У нього бувають тимчасові просвіти, і він тоді каже: «А чому я лежу? Я хочу пройти до ванни». Я кажу: «Ти не зможеш». «А чому я не зможу?» Я йому кажу: «Ти лежиш стільки років». Коли він дізнається, скільки він лежить, починає плакати. Я кажу: «Скажи, що я можу зробити? Я зроблю все, що я можу». Він любить читати. Читає без окулярів. Ну, і слава Богу, думаю, хоч чимось він займається.

Нічого немає кращого за мир

Коли обстріли, чоловік тут, я спускаюся в підвал. Там у нас теж є ліжка. Чоловік кричить на першому поверсі, я біжу до нього. Потім назад. Він мені каже: «Будь зі мною». Я кажу: «Ну, не можу я. Я краще так буду бігати. Там теж страшно. Розумієш?» Це стрес, це божевілля... Нічого немає кращого за мир, щоб ми жили нормально.

Нічого немає кращого за мир

Бідно зовсім жили. Ми так раділи гуманітарці, що я навіть плакала, чесне слово. Дякую. Велика подяка, що є така людина, яка нам допомагає. По телевізору дивишся – він усім допомагає.

Я не люблю говорити про труднощі. Все одно ми духом не падаємо, усе добре буде.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2019 Відео Історії мирних пенсіонери 2019 обстріли безпека та життєзабезпечення люди з обмеженими можливостями літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій