Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Антон Тельбізов

"Не можу зрозуміти, як?! Так от просто прийти та забрати все!"

переглядів: 655

Актори маріупольського Народного театру «Театроманія» у 2016 році допомогли оживити книгу Фонду Ріната Ахметова «Донбас та Мирні». Багато учасників колективу – переселенці. Їх ще 2014 року війна вигнала з рідних міст… Тепер біженцем стала сама «Театроманія».

Будівля, в якій працювала студія 11 років, зруйнована, як і будинки багатьох акторів. Їм довелося бігти в різні міста і країни, деякі досі в небезпеці… Але любов до театру виявилася сильнішою за війну.

Весною 2022 року «Театроманія» запустила проект «Ти Всесвіт» – актори театру розповідають особисті історії війни. Супроводжують ці тексти фото з різних вистав театру, доповнені малюнками маріупольської художниці Анастасії Пономарьової. Усі ці історії керівник та режисер «Театроманії» Антон Тельбізов планує об'єднати в одну виставу…

Свою історію він розповів Музею «Голоси Мирних».

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Відео Історії мирних чоловіки 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота перший день війни Обстріли Маріуполя розлука з близькими 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій