Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Геннадіївна Плющенко

“Ми виїжджали – 12 людей у нашій машині. Бабусі у багажнику сиділи”

переглядів: 578

"Я одразу розуміла, що треба чекати гіршого, а не сподіватися на добрий результат", - розповідає Катерина Плющенко з Маріуполя. Вона не може стримати сліз, коли розповідає про свій населений пункт, бо серед захисників міста залишається її син. "Я готова собі руку або ногу відрізати, щоб побачити сина, який на Азовсталі", - вигукує вона. Все, що сталося з ними під час перебування в Маріуполі, вона вважає суцільним шоком. Катерина зі своїми рідними перебувала у бомбосховищі, де було близько двохсот людей. У людей практично не було їжі та води. Їм допомагали співробітники поліції та військові, які ділилися з людьми своїми запасами. Коли з міста відкрили зелений коридор, жінка разом зі своєю родиною та сусідами вирішили виїжджати з міста. У їхній старенькій машині виїхало дванадцять людей.

“Ми виїжджали – 12 людей у нашій машині. Бабусі у багажнику сиділи”

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя розлука з близькими окупація обстріли "Азовсталі"
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій