Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Ковтун

"Чоловіка знайшли закатованим та вбитим"

переглядів: 311

9 березня 2022 року Володимир Ковтун перестав виходити на зв'язок. Пізніше стало відомо, що його будинок зруйнований ворожим снарядом. А вже після деокупації Київської області чоловіка знайшли закатованим та вбитим.

Чоловіка знайшли закатованим та вбитим

Володимир Ковтун, 45-річний мешканець Бучі, був добре відомим футболістом у своєму регіоні. Свою футбольну кар'єру починав у відомого дитячого тренера Володимира Лисова в Ірпінській ДЮСШ. Володимир заснував та був одним з ключових гравців футбольного клубу «Зірка». Клуб відзначився низкою вдалих матчів, його знали всі поціновувачі футболу. Володимир грав і як польовий гравець, але знайшов себе в якості голкіпера.

Також Володимир часто брав участь у змаганнях з футзалу, грав у складі ветеранських команд. У 2012 році його ФК «Зірка» прославився в Ірпінській футзальній лізі. Команда, в якій грав Володимир, обійшла всіх фаворитів та стала чемпіоном IFL.

«Володимир відзначався бійцівським запальним характером, але водночас в потрібний момент зберігав витримку і холоднокровність, завдяки чому міг спокійно підійти до «позначки» і реалізувати пенальті. Користувався в команді авторитетом та повагою, бо ніколи «не відбував номер на полі», сам грав відповідально та вимогливо ставився до партнерів по команді»
– згадує про нього партнер по команді Сергій Титенко.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 Текст Історії мирних чоловіки обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни 2022 Соцмережі полон
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій