Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Іванівна Сніцка

«Життя дуже змінилося, немає планів на майбутнє і це дуже сумно…»

переглядів: 57

Я була дома, мирно збиралася на роботу, коли почалася війна. Ми не мали газу, світла, води, медикаментів. Мамі 82 роки, тільки зняли гіпс, онукові 2,5 роки. Нас обстрілюють, ми сидимо у холодному, сирому підвалі, не знаючи, чи виберемось звідти. Це жах та шок!

Нас син вивіз, як нам здавалося, у безпечне місце, але насправді ми знайшли покинуту криницю, брали там воду з водоростями. Їжі не було, медикаментів теж. Дитина захворіла, лікувати нічим…

Ми живемо родиною. Донька - інвалід дитинства, і нещодавно попала з онуком під обстріл. Дуже загострилися хвороби, але немає можливості лікуватися.
Вікна тримаються на скотчі, кришу полатали самотужки, у паркані діра від осколка. Тепер життя дуже змінилося, немає планів на майбутнє і це дуже сумно…

З усієї сім'ї працюю тільки я (нас п'ятеро осіб). Мені вже скоро 58 років, дуже хворію, живу на знеболюючих, професію змінювати не планую.

Мешканці нашого міста стали більш добрими та згуртованими.

Але найзворушливіше - це наше визволення з окупації. Цього відчуття не передати словами! Ми віримо в ЗСУ! Чекаємо на перемогу!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2023 Текст Історії мирних жінки переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я люди з обмеженими можливостями 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій