Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Миколаївна

«Жити під вибухами, переїзд, нові люди, пошук роботи - це було найважче»

переглядів: 42

Я, мати-одиначка, інвалід 3 групи, сама ростила доньку, працюючи на вугледобуваючій шахті. Через війну ми більше не могли залишатися у своєму рідному місті і тому довелося виїхати. Спочатку поїхали до м. Кам'янського Дніпропетровської області, влаштувалася на Каметсталь вагарем. Але сплачувати житло було дорого. Нам надали безкоштовне житло в Софіївській Борщагівці, і ми переїхали сюди. Зараз шукаю роботу та дуже хочу оздоровити дитину в таборі. Дитина чула постріли, вибухи, нервувала, плакала.

Жити під вибухами, переїзд, нові люди, пошук роботи - це було найважче. Постійні роздуми, як жити далі. Зіткнулись тільки з нестачею води в рідному місті. Далі була допомога від держави та благодійних фондів продуктовими та санітарно-гігієнічними наборами.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна житло робота люди з обмеженими можливостями неповні сім'ї їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій