Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дмитро Паничук

"Завжди щасливий, завжди надійний. Неймовірно велика втрата"

переглядів: 69

3 березня 2022 року у Ворзелі на Київщині російські військові вбили місцевого мешканця Дмитра Паничука. Чоловік вийшов на вулицю і солдати його розстріляли. Дмитрові було 47 років.

Завжди щасливий, завжди надійний. Неймовірно велика втрата

Він народився в селі Довжок Вінницької області, потім переїхав у Ворзель. Закінчив вище професійне училище й опанував професію кухаря. Також Дмитро був служителем у місцевій церкві, готував програми для підлітків, проводив сімейні зустрічі. За словами дружини, він був душею будь-якої компанії, до Дмитра тягнулися люди.

«Дмитро був неймовірно чудовим чоловіком та батьком, з ним завжди хотілося спілкуватися, він дуже любив людей і постійно допомагав усім, хто потребував. Завжди ідейний, завжди щасливий, завжди надійний. Неймовірно велика втрата», – сказала дружина Леся Паничук.

У Дмитра залишилися дружина і троє дітей.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ворзель 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій