Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Назарій Цись

"Зараз Україна переживає складний період своєї історії, але моя віра в її майбутнє непохитна"

переглядів: 168

Цись Назарій

9 клас, Херсонський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33"

Вчителька, що надихнула на написання: Рукасевич Юлія Юріївна

Конкурс есе "Моя Україна майбутнього"

Україна завжди вражала величчю свого народу і духу та різноманітністю природи. Вона - країна з глибинною історією і не легкою долею, природною красою та надзвичайними людьми. Зараз Україна переживає складний період своєї історії, але моя віра в її майбутнє непохитна. У цьому есе я поділюся своїми сподіваннями та мріями про те, як я бачу Україну майбутнього.

По-перше, я мрію про мир та стабільність в Україні. Останні роки були важкими через конфлікт на сході країни. Але, сподіваюся, зусиллями всіх громадян і міжнародною спільноти, Україна зможе врегулювати конфлікт та відновити мир на своїй території. Мир - це основа для подальшого розвитку і процвітання.

По-друге,

я вірю, що майбутня Україна буде квітучою та інноваційною країною. Українські люди завжди відзначалися своєю творчістю та працездатністю.

Я бачу Україну, де сучасні технології й наука розвиваються стрімко, а стартапи та інноваційні проєкти стають основним рушійним фактором для економіки. Україна буде серед флагманів в галузях інформаційних технологій, сонячної енергетики та багатьох інших сферах.

По-третє, я сподіваюся, що Україна буде країною, де права та свободи громадян поважатимуть та захищатимуть. Це містить в собі свободу слова, рівність перед законом, право на участь у виборах та багато інших аспектів. Я мрію про Україну, де корупція буде подолана, а судова система буде незалежною та правовою.

По-четверте, Україна майбутнього повинна бути країною, яка плідно співпрацює з іншими країнами та міжнародними організаціями. Ми живемо в епоху глобалізації, і спільна робота з іншими країнами є важливою для розв'язання глобальних проблем, таких як зміна клімату, бідність та міжнародна безпека. Україна має потенціал стати активним учасником міжнародної спільноти та привнести свій внесок у розв'язання світових проблем, що дозволить їй зберегти суверенітет

І, нарешті,

я бачу Україну майбутнього як країну, де кожен громадянин має можливість реалізувати свій потенціал та жити щасливим та повноцінним життям.

Це містить в собі доступ до якісної освіти, охорони здоров'я та житла. Я мрію про Україну, де всі громадяни мають рівні можливості та досвідчують справедливості.

Усі ці мрії та сподівання можуть здійснитися, якщо всі громадяни України працюватимуть гуртом і як що ми, кожен з нас, починаючи з себе, буде поважати, любити, оберігати та захищати нашу землю, кожен її клаптик, не на словах, а на ділі, включаючи владу, яка прийматиме раціональні та відповідальні рішення. Україна має великий потенціал: це її люди, особливо молодь, яка бажає побудувати Україну майбутнього: квітучу, багату і щасливу. І я вірю в її світле майбутнє.

Ми - спільна команда, яка може змінити країну на краще, і якщо ми докладемо зусилля, то мрії про Україну майбутнього стануть реальністю.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти Біженці Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій