Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Олександрівна Сичова

«За 10 місяців у мене в будинку дві труни»

переглядів: 464

Валентина Сичова менше ніж за рік поховала чоловіка та старшого сина, війна забрала у неї та онука. Під час бомбардування в її будинку зруйнувався дах та винесло вікна, проте відновити житло поки що не виходить. Дуже хоче зробити ремонт та мріє про спокій.

Раніше я працювала, сім'я була й благополуччя. А тепер одна лишилася. Чоловіка не стало, син старший помер у 46 років. За десять місяців у мене в будинку дві труни. Онука вбили у 25 років. Отаке у мене тепер життя. Я залишилася сама, навіть допомогти нікому.

Коли обстріл був, у мене кімнату завалило, дах побило, вікна повилітали, казан газовий розбили. Але відновити житло ніхто не допоміг. Ні вікна поміняти, ні дах підлатати не допомогли. Зараз хочеться, щоб допомогли ремонт зробити, та поїсти було б що. А так, мрію лише про спокійне життя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Валуйське 2014 2021 Текст Історії мирних пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій