Олега Стукала російські військові вбили 9 березня 2022 року, коли він намагався виїхати з селища Бородянка на Київщині. Ворожі солдати вистрілили у заднє скло автівки, влучивши Олегу в голову. Тіло чоловіка окупанти кинули на дорозі, а його авто підпалили. Знайти та впізнати загиблого змогли через рік від трагедії.

Його впізнали за гребінцем, який дружина привезла колись зі Швейцарії

Олегові було 44 роки. Він родом з Бородянки. Навчався у місцевій школі №2, згодом вступив до Національного університету фізичного виховання і спорту України. Олег здобув звання боксера міжнародного класу серед юніорів, деякий час тренувався разом із Володимиром Кличком. Не закінчивши виш, поїхав працювати в Росію. Коли повернувся, став підприємцем, мав пилораму. Олега Стукала згадують сильним та кремезним чоловіком, який мав чуйний характер.

«Олег мав надзвичайно добре серце і жодній людині у допомозі не відмовив, ніколи не вирішував конфлікти кулаками… Понад усе любив свою сім'ю. Мав дуже теплі стосунки із донькою», – сказала дружина загиблого Олена Стукало.

У перший день повномасштабної війни Олег був на роботі, а його рідні – вдома. Зв’язку з ним не мали. Дружина вирішила рятувати родину. Спершу переховувалися в приватному будинку її мами, а через декілька днів їй вдалося дістатися до Львова, згодом – виїхати за кордон. Весь цей час зв'язку з чоловіком не було. Дружина контактувала з сусідами, які залишилися в Бородянці, аби дізнатися бодай якусь інформацію про нього. Невдовзі знайомі повідомили, що ймовірно Олега вбили.

Тільки у березні 2023 року, через рік від вбивства Олега, вдалося його ідентифікувати. Правоохоронці повідомили, що знайшли тіла трьох загиблих у Бородянці. Серед них був Олег. Його впізнали за гребінцем, який дружина привезла колись зі Швейцарії, і який він завжди носив зі собою, та посвідченню майстра спорту з боксу – воно теж завжди було з ним.

В Олега Стукала залишилися мама Галина Олександрівна, дружина Олена, донька Валерія та син Євгеній.

Історія з instagram каналу Victims of russia.