Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Барчук

"Їхні тіла знайшли під Калинівкою"

переглядів: 76

25-річного Сергія Барчука знайшли вбитим під селом Калинівка, що у Макарівському районі на Київщині. 19 березня 2022 року він із товаришем Дмитром пішли за цигарками у рідній Колонщині і не повернулися. Від 1 березня 2022-го і до кінця місяця село Колонщина було в російській окупації.

Їхні тіла знайшли під Калинівкою

Сергій Барчук народився у Колонщині. Там закінчив школу. Згодом здобував технічну освіту у Бородянці. Відслужив півтора роки у навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого. Останній період життя ніде не працював. Обожнював грати у футбол.

«Мені вдалося виїхати 8 березня, а Сергій із татом залишився вдома. Ще о першій годині 19 березня я розмовляла з братом. Того ж дня він пішов із другом до магазину, і після того не повернувся. Їхні тіла знайшли під Калинівкою 29 квітня», – розповіла сестра Сергія Барчука, Світлана.

Поховали Сергія у рідному селі. У нього залишилися дві сестри, батько і племінниця. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій