Привіт, мене звати Кіра, мені 4 рочки. Я народилася у дуже гарному і великому місті під ім‘ям - Харків! Але через війну ми з мамою вимушені були переїхати до міста Львів. Мені це місто подобається, воно дуже відрізняється від Харкова, тут гарні старі будинки і площа, на ній багато різноманітних і цікавих місць. А ще ми з мамою були у Шеченківському гаю - це таке чарівне місце, де можна потрапити у минуле, побачити, як жили наші пращури і як вони проводили свій час за працею або на відпочинку.

Поки що в мене не з‘явилися друзі, але в мене є нові знайомі, і я перший тиждень як пішла до дитячого садочка і точно знаю, що там я познайомлюся з моїми майбутніми друзями. Бути сильною в такий час мені допомагає віра, віра в наших захисників і захисниць, віра в нашу державу і наших людей, віра у волонтерів і людей, які на нашому шляху допомагали, віра в моїх батьків і в саму себе! Якщо ми усі будемо згуртовані, нас неможливо зламати!

Зараз мені не вистачає мого рідного дому ,моїх родичів, бабусь, братів, які залишилися у Харкові. Миколайчик, я хотіла би с тобою поділитися своїм часом, я подарувала би тобі прогулянку по містах України і розповіла би тобі, як гарно, що ми тут живемо. В мене є малюнки для тебе і прикраси, які робить моя мама!

Дуже вдячна іншим країнам, які нам допомагають в складні часи! Я мрію, щоб закінчилася війна і повернутися додому, щоб кожен повернувся до своїх домівок, друзів, родичів і справ! Моя мама каже: "Україна вже перемагає і переможе, але треба трошки зачекати, щоб повернутися!" А ще я дуже хочу собі конструктор Лего з динозаврами, мені подобається збирати конструктор і я дуже люблю динозаврів. Дякую, Святий Миколайчик! До зустрічі!