Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валерій Мурзаєв

"Як громадянин України, я зроблю все можливе, щоб сприяти цій перемозі"

переглядів: 60

Мурзаєв Валерій КЗ «Харківський ліцей №75»

Вчитель, що надихнув на написання есе: Сітало Вікторія Євгенівна

«Моя Україна майбутнього»

Мир для мене сьогодні - це не просто відсутність війни чи конфліктів. Мир - це стан гармонії, взаєморозуміння, толерантності та співпраці між людьми та націями. Це можливість жити в безпеці та процвітанні, не хвилюючись за майбутнє своєї країни та своєї сім'ї. Мир - це найбільший скарб сучасної цивілізації, який варто оберігати та зберігати для наступних поколінь.

Однак, коли ми розмовляємо про Мир, ми не можемо оминути питання України, моєї рідної країни. Я бачу Україну майбутнього як сильну, незалежну та процвітаючу державу, яка визнана світовим співтовариством. Україна повинна бути місцем, де права та свободи кожного громадянина гарантовані, де корупція і зловживання владою є винятком, а не правилом. Моя Україна майбутнього - це країна, де люди мають доступ до якісної освіти та медичного обслуговування, де інфраструктура розвинута, а екологія охайно доглядається.

Коли Україна переможе, це буде перемога всіх її громадян. Як громадянин України, я зроблю все можливе, щоб сприяти цій перемозі. Я підтримуватиму чесних та справедливих політиків, братиму участь у громадських ініціативах, сприятиму розвитку освіти, культури та науки в Україні. Я буду долучатися до волонтерської діяльності для покращення якості життя у своєму регіоні.

Україна майбутнього - це мрія, яка здійснюється крок за кроком. І, відповідаючи на питання про Мир, я вважаю, що мир у світі тісно пов'язаний з миром в Україні. Ми не можемо бути впевненими в стабільності та гармонії у світі, якщо в нашій країні панує конфлікт і невпевненість. Тому спільні зусилля всіх громадян України, спрямовані на будівництво сильної та процвітаючої держави, є ключем до досягнення Миру як для нашої країни, так і для світу в цілому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 2023 Текст Історії мирних жінки молодь діти перший день війни Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій