Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Борис Мельник

"Я зрозумів, що нам звідти живими не вийти"

переглядів: 55

Борис виживав у Маріуполі разом із дружиною, донькою та двома онучками. Із 2 березня по 4 квітня був у підвалі. Чоловік обмежений у русі. Тому вся надія була на дружину та доньку. 

"Прокинувся серед ночі. Гул літака. Страшний вибух. Сусід бачив, як на дитячий садочок кинули авіабомбу. Це був жах. Я зрозумів, що нам звідти живими не вийти", - розповідає житель Маріуполя Борис. 

Але 4 квітня родина вирішила виходити з міста. Це був 40-й день повномасштабного вторгнення. 

"Я не уявляю, як мене дружина та донька на цій колясці довезли. Велика кількість трупів, зокрема, "денееровців". Один з військових наставив на доньку автомат. Почався обстріл. Дружина встигла впасти. Я на колясці. Пригнувся. Наді мною летіли снаряди", - розповідає Борис.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Відео Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення люди з обмеженими можливостями діти внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій