Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я втратив маму. рашисти випустили три ракети по п'ятиповерховому будинку і вбили всіх..."

переглядів: 59

Мене звати Роман. 19 лютого 2022 року я вирушив на роботу до Бучі. Усе йшло гладко до 24-го... Я не слідкував за новинами, але 24-го числа все змінилося. Я почув вертольоти і вибухи, і це було шоком. На наступний день, 25-го числа, я вирішив йти пішки з Бучі до Києва через ліс, бо електричок не ходило, а про потяги не було жодної інформації.

9 липня 2022 року я втратив маму. рашисти випустили три ракети по п'ятиповерховому будинку і вбили всіх, хто там був... Я втратив єдину рідну людину і залишився сам. Більше нікого не маю, а найстрашніше, що 10 липня був день народження у мами, і немає навіть фотографій її, нічого, ні дома, ні мами... Я так і не сказав їй, що люблю...

Були дні, коли я не міг навіть їсти і не мав сили стояти, роботи і в помині не було. Я почав проводити час з безпритульними на вокзалі, але потім ця трагедія ще більше розбила мене. Я залишився без сім'ї і без дому! Це дуже важко. Я отримав нещодавно довгоочікувану гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування... Зараз я безробітний і шукаю роботу, наразі заробляю лише на підробітках. Раніше я працював у будівництві, за спеціальністю електрик.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 2023 Текст Історії мирних чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота малозабезпечені внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа Обстріли Києва
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій