Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марія Попович

"Я щиро вірю в свою країну та її майбутнє"

переглядів: 7

Попович Марія, 8 клас
Росошанська гімназія
Вчитель, що надихнув на написання есе: Свалявчук Марина Іванівна

Моя Україна майбутнього

Зараз у нас війна і ми, як ніколи, цінуємо та розуміємо значення слова «Мир».

Мир для нас усіх – це не лише відсутність війни та конфліктів, але й глибокий внутрішній спокій та гармонія. Це стан, коли кожен із нас має можливість жити без страху та тривоги. Мир не обмежується лише зовнішніми обставинами.

Внутрішній спокій- це стан глибокої співпраці з власною сутністю, здатність сприймати життя таким, яким воно є і розвиватися в гармонії із собою та навколишнім середовищем. У сучасному світі, охопленому швидкими змінами та інноваціями, важливо не втратити звʼязок із значущими цінностями, що складають сутність миру. Я вірю в те, що зовсім скоро мир настане і на нашій Землі!

Для мене Україна майбутнього - це країна, де не звучать повітряні тривоги, де щодня спокійно діти йдуть до школи, а сімʼї збираються разом за одним столом. І коли Україна здобуде перемогу, то відбудуються всі міста, які зруйнував наш ворог. У сфері освіти Україна майбутнього славиться своїми навчальними закладами, які виховують творчих та креативних особистостей. В економіці майбутнього Україна впроваджує новітні технології, акцентуючи увагу на екологічно чистому виробництві та використанні відновлювальних джерел енергії. Будь-яка сфера життя в Україні майбутнього відзначиться високим рівнем підтримки на рівні держави. Здоровʼя та освіта стануть пріоритетами, а система соціального захисту гарантуватиме безпеку та підтримку для всіх верств суспільства.

Моя Україна майбутнього - це країна, де кожен громадянин відчує себе частиною нової країни, де культурне розмаїття буде силою, що обʼєднує. Ми прагнемо до високих стандартів якості життя та взаємодії, де кожен може реалізувати свій потенціал та зробити внесок у розвиток країни.

Україна майбутнього для мене - це справжня країна можливостей, тепла та творчості, де ідеї стають реальністю, а мрії - справжніми досягненнями.

Коли Україна здобуде перемогу, я буду відчувати гордість і радість. По-перше, відзначу цю подію разом із родиною та друзями. По-друге, важливо буде підтримувати країну та сприяти її розвитку, активно долучатися до громадських ініціатив та проектів, спрямованих на покращення життя українців. Насамперед, це час обʼєднання й спільної роботи для створення щасливого та європейського суспільства. Я щиро вірю в свою країну та її майбутнє!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Росоша 2022 2023 Текст Історії мирних молодь діти безпека та життєзабезпечення Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій