Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я ще маленький, але вже знаю, що таке біль, страх і розпач"

переглядів: 57

Доброго дня, Святий Миколай! Мене звуть Богданчик! Мені 6 рочків. Я ще маленький, але вже знаю що таке біль, страх і розпач. До війни в мене була щаслива родина та домівка з власною кімнатою, в якій було дуже багато іграшок. Але у лютому нам довелося тікати з дому, щоб не потрапити в окупацію.

Але найстрашніше, що сталося, це я втратив свого найкращого, найкоханішого в світі татка. Він був військовослужбовцем і захищав нашу країну від ворогів. За його подвиг нам з мамою передали таткову Золоту Зірку. Мій тато тепер Герой України і живе тепер на зірочці.

Я так хочу, щоб скоріш опанував мир в нашій державі і дуже чекаю перемогу. А ще мені хочеться, щоб у всіх діточок було щасливе дитинство без страху і болю. Мама каже, що треба вірити в дива - і я вірю. А ще мені дуже дуже хочеться самокат і цукерки)))

Я ще маленький, але вже знаю що таке біль, страх і розпач

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних діти переїзд втрата близьких безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій