Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Смаглова

«Я побігла додому. Усе рветься, усе в диму, земля сиплеться»

переглядів: 571

Я бігла з роботи, коли почався обстріл... Хоча ні, спочатку ми лежали на роботі на підлозі. Був обстріл, потім трохи стихло, і я побігла додому. Усе рветься, усе в диму, земля сиплеться, усе чорне. Добігла до будинку, а тут поранило жінку в ногу. І потім у селищі, у цей же самий перший день убило жінку. І так увесь процес пішов.

Я побігла додому. Усе рветься, усе в диму, земля сиплеться

Постраждав і наш будинок. У нас теж вікна, дахи побило. У шпаринку вікна в спальні прилетів снаряд, потім по всій кімнаті дрібні осколочки лежали.

У підвалі сиділи. Не було ні світла, нічого. Обладнали там усе: поставили буржуйки, ліжка, столи, загалом, жили там. Купували газові балони, на багатті готували, на буржуйках, на мангалі.

На нервовому ґрунті всі хвороби з’явилися. І так був «букет», а зараз ще більше. Страх у нас постійний, живемо в страху, не знаємо, коли це закінчиться.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотошківське 2014 2021 Текст Історії мирних жінки 2014 зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій