Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Фещенко

«Я «обривала» всі месенджери, та рідного голосу так і не почула»

переглядів: 65

44-річна Людмила Фещенко загинула 29 грудня 2023 року у Києві внаслідок російського ракетного удару.

«Я «обривала» всі месенджери, та рідного голосу так і не почула»

«Останній раз я розмовляла з мамою напередодні – 28 грудня. Вранці наступного дня телефонувала, ще не знаючи, що трапилось. Хотіла запитати, як вона, які плани. Чи встигла усім купити подарунки. Але телефон був поза зоною досяжності. Я «обривала» всі месенджери, та рідного голосу так і не почула… Вона загинула на заводі. Ми мали величезну надію, що мама у лікарні, дзвонили і шукали її, але марно», – розповіла Каріна Фещенко, донька Людмили.

Людмила народилася і жила у місті Бориспіль Київської області. Працювала на заводі розподілювачкою робіт. Любила проводити час зі сімʼєю. Захоплювалася кулінарією, подорожами, шопінгом.

«Ми любили разом їздити на природу. Любили пройтись по магазинах або просто вдома годинами розмовляти, згадували старі історії. Мама багато донатила для допомоги армії. Мріяла одного дня прокинутись у мирній Україні. Для нас із братом матуся була, є і буде найкращою, найгарнішою, найдобрішою. Вона ніколи не оминала чуже горе. Вчила нас за будь-яких обставин залишатися людиною. Скільки ще щасливих моментів разом ми мали би пережити… Втрата мами – вічний біль для всієї родини», – додала Каріна

У Людмили Фещенко залишилися батьки, брат, сестра, донька, син і коханий. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій