Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Інаєт Муждабаєва

«Я хочу працювати на благо своєї країни»

переглядів: 17

Муждабаєва Інаєт, учениця 11 класу ліцею «Educator»

Вчитель, що надихнув на написання есе - Музиченко Наталія Іванівна

Моя Україна майбутнього

Україна сьогодні стоїть на перехресті історії, де кожен крок має вирішальне значення для майбутнього, тож мир для мене  – це не лише відсутність війни, але й створення умов, що запобігають її повторенню. Це означає стабільний політичний лад, здорову економіку, і, що найважливіше, суспільство, згуртоване спільною метою та ідеалами.

Треба зауважити, що одразу після війни нас чекає багато невирішених питань щодо  судової системи, всебічної бюрократії та всюдисущої  корупції, які наразі значно уповільнюють процес розвитку країни.

Реформи в Україні мають бути глибокими та всеосяжними. Вони повинні охоплювати освіту, охорону здоров'я, економіку, енергетику, оборону, та багато інших сфер. Ці реформи мають бути спрямовані на побудову сучасної, ефективної, та конкурентоспроможної держави, де кожен громадянин відчуває свою відповідальність за загальний успіх. 

Можливі майбутні революції перетворюються на постійний процес удосконалення, де зміни відбуваються через конструктивний діалог, а не через постійне протистояння. Нове покоління політиків відкидне старі практики та впровадить прозорість, відкритість, та інновації у веденні державних справ.

Мрію, щоб кожна дитина мала рівні можливості для освіти та розвитку, де старше покоління забезпечене, де медицина є доступною та ефективною. Це країна, де кожен може вільно висловлювати свої думки, де преса є незалежною, а культурне життя – багатогранним та цікавим.

Я, безумовно, хочу бути частиною того процесу, що веде до цього майбутнього. Я планую активно брати участь у громадському житті, підтримувати реформи та боротися за збереження демократичних досягнень.

Я хочу працювати на благо своєї країни, бути взірцем активної громадянської позиції, невтомно працюючи для того, щоб Україна стала країною, про яку ми всі мріємо.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення освіта здоров'я діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій