Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я дуже вдячний всім людям, які допомогли нам з початку війни"

переглядів: 82

Добрий день! Мене звати Давид, мені 5 рочків. Я народився в Донецькій області в м. Маріуполь, а проживав в маленькому, але прекрасному місті Вугледарі. Я ходив в садочок, який дуже любив. Там в мене було багато друзів, а найкращого друга звали Георгій. На жаль, після початку війни ми з ним не бачились і я за ним сумую.

Зараз я разом з мамою, татом та маленькою сестричкою проживаю в Чернівецькій області. Тут дуже гарні люди і в мене з’явились нові друзі. Нещодавно я пішов тут у садочок і мені він теж дуже подобається, але я все одно сумую за своїм «старим» садочком і своїм маленьким Вугледаром!

Я дуже люблю збирати лего. Дома я ходив до легоклубу. Тут такого нема, але є карате і я мрію спробувати. Поки відключення світла не сприяють моїй мрії, але я вірю, що все налагодиться)!

Якщо в мене буде багато лего, я зроблю для Святого Миколая гостьовий будинок і буду приїздити до нього в гості))), щоб допомагати йому робити для діток подарунки, а потім їх розносити.

Я дуже вдячний всім людям, які помогли нам з початку війни і вірю в наших воїнів.

В мене є маленький секрет – я впевнений, що війна скінчиться на мій день народження (30.06). Цього дня я зі своїми новими друзями відсвяткую свій день та перемогу, а наступного дня ми поїдемо додому. Я за ним дуже дуже скучив!!!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вугледар 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій