Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Таїсія Миколаївна Білявська

"Я дуже сумую за часом до війни"

переглядів: 35

Моя родина дуже любить тваринок, постійно подорожувати по різним містам України, та весело проводити час! Я дуже люблю кожен вечір дивитись фільми чи грати всім разом у відео ігри, робити різні декоративні роботи і малювати! Це дуже цікаво й весело! Сама я дуже люблю малювати та співати, взагалі я дуже творча особа, яка рідко сидить на місці без діла. Я дуже захоплююсь природою та красою нашої країни, тому часто буваю в різних містах, які частіше всього ще й фотографую! Ще я дуже люблю вчитись, і вчусь тільки на гарні відмітки, мені дуже подобається дізнаватись щось нове, й особливо читати різні наукові книги!

Через війну в Україні моєї родині прийшлось виїхати з рідного міста, яке мешкає неподалік він кордонів з країною агресором. Мені дуже сумно за це, я дуже сумую іноді за своїми друзями і рідними які по більшості залишились в тому місті, чи перебувають зараз десь за кордоном дуже далеко від мене, я дуже сумую за часом до війни, коли я легко могла поїхати будь куди, і будь коли, коли я могла поїхати до своєї бабусі чи дідуся, щоб поїсти смачних пиріжків, чи взяти нову книгу з великої колекції дідуся..

Через війну я також втратила свій дім, і свою маленьку й світлу кімнату, де у мене було дуже багато книжок й матеріалів для творчості. Я дуже мрію про перемогу нашої країни, мрію, щоб всі будівлі були відремонтовані, й всі люди повернулись в свої домівки й жили новим життям, допомагаючи іншим побудувати нове житло, чи повернутись у старе, по можливості. Мрію про те, щоб знову всі з різних точок країни могли поїхати дивитись футбол на Донбас арену, змогли погуляти та відпочити у різних кафе чи вулицях Донецьку, поїхати у Крим на відпочинок чи просто знати про те, що в будь який момент можна поїхати будь-куди для відпочинку.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харцизьк 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій