Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я, дитина, навіть не пам'ятаю свій дім"

переглядів: 5

Ще у 2014 році, коли почалася війна, фонд Ріната Ахметова, мені здається, був єдиний, який допомагав людям прифронтових міст, і переселенцям!!! І ще моїй знайомій допомогли лікувати дитину! Дуже дякуємо вам!

Лист моєї донечки святому Миколаю: "Я Кіра, мені 3 роки, дуже чекаю на свята!Живу з мамою, татом і бабусею зараз у Дніпрі. Я з дуже гарного містечка Авдіївка, яке вже вдруге потерпає від бойових дій.

Мама перший раз в 2015-му виїжджала з племінником, але потім моя сімʼя повернулася додому, а в 2022 році мамі прийшлося вдруге виїжджати, але вже зі мною. Мені на той час було лише 1,5 роки.

Дуже страшно від того, що зараз там, і від думок, що ніколи і нікуди буде повертатися...

Зараз ми проживаємо у Дніпрі, на зйомній квартирі, і сумно від того, що я, дитина, навіть не пам'ятаю свій дім, але іноді запитую про нього.

Мрія всієї нашої родини, щоб скоріш настав мир! Я дуже чекаю сніг і ялинку) Прошу у Святого Миколая ляльку і єдинорога.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій