Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Вікторівна Грекова

«Все було чути і літаки, і вибухи – було дуже моторошно»

переглядів: 341

Людмила Вікторівна виховує трьох дітей. Їй довелося пережити найстрашніше, коли вона з дитиною лежала у лікарні під обстрілами, коли її син тяжко хворів на лейкоз. Їм складно було дорогою до лікарні, проходити всі блокпости. Під час сильних бомбардувань жінка ховала дітей у підвалі – «Був такий період, коли ми обладнали у підвалі місце, троє діток, для того щоб там ховатися. Я починала більше підтримувати діток, як починали стріляти, я починала загравати дітей». Через пережиту стрілянину люди почали боятися навіть святкових салютів, розповідає Людмила Вікторівна – «Ми поїхали у гості до Дніпропетровська і коли, почули салюти, тоді ми подумали, що повернулися додому, і ось стріляють». Її найбільше бажання – зустрітися зі своїми друзями та родичами, яких вона вже не бачила кілька років.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки 2014 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я сім'ї з двома і більше дітьми діти перший день війни Обстріли Маріуполя розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій