Життя Юлії Рудової відібрав авіаудар російської армії по Маріуполю. Разом із 16-річним сином Іваном і мамою Вірою вона переховувалася від обстрілів у приватному будинку на вулиці Пушкіна, що в Центральному районі. Це – стара частина міста. Саме там жила Віра Лабухіна, матір Юлії. 21 березня 2022 року вся родина загинула в її домі від авіабомби, яку скинули російські військові.

Вся родина загинула в її домі від авіабомби, яку скинули російські військові

«Лабухіна Віра Миколаївна загинула зі своєю донькою Юлією Рудовою та онуком Іваном Рудовим, сусідкою Іриною Мірошниченко і ще декількома людьми. Точна кількість убитих невідома. Від Юлі залишилися тільки рештки тіла. Ванєчку так і не знайшли. Лише капюшон від куртки», – розповіли про трагедію знайомі родини.

Юлії було 38 років. Вона народилася в Маріуполі. Була підприємицею. Мала салон краси. Самотужки виховувала сина.

«Юля була дуже доброю, спокійною, гарною. На мій погляд, жінка, яка володіє бізнесом, має бути із залізним характером, а вона була, як на мене, дуже м'якою і доброю. Очолювала батьківський комітет, завжди перша йшла на допомогу, жодного разу не мала конфліктів із батьками, могла знайти спільну мову з кожним. Була дуже порядною людиною. І свого сина Івана виховувала так само», – розповіла колишня класна керівниця Івана Рудова, Ольга Цехмістер.

У Юлії Рудової нікого не залишилося.

Історія з instagram каналу Victims of russia.