29-річний Сергій Курман загинув 20 липня 2023 року внаслідок російського обстрілу села Рівнопілля Запорізької області.

Всі, хто залишився у тебе, мій братику, ми всі тебе любимо

«Мій братик приїхав на роботу збирати урожай. Вночі 20.07.2023 прилетіла керована авіабомба, яка забрала життя мого рідненького брата, двоюрідного брата Руслана і ще двох дуже гарних і добрих душею хлопців. Немає прощення тому, хто це зробив», – розповіла Дар’я Бобир, сестра загиблого.

Сергій Курман народився у місті Гуляйполе. Навчався у школі «Лідер» Гуляйпільської міської ради. Закінчив технікум і здобув фах кухаря. Мешкав із сім’єю у Запоріжжі, на роботу їздив у село Рівнопілля. Працював охоронником і допомагав збирати урожай на сільськогосподарському підприємстві, що належало його родині. Вільний час проводив з рідними. Захоплювався компʼютерними іграми.

«Мій братик був щирою, доброю, відкритою, життєрадісною людиною. Цей список хороших якостей я можу продовжувати без кінця. Він був невідʼємною частиною моєї душі. Сергійко завжди поважав і любив своїх рідних. Жив заради своїх дівчаток: дружини та донечок. З нетерпінням чекав повернення додому, щоб охрестити молодшу Соломію, якій 7 місяців. Він хотів жити, мав чимало планів. В Сергійка було багато справжніх друзів. Для всіх нас це нестерпний біль, який неможливо описати словами. Всі, хто залишився у тебе, мій братику, ми всі тебе любимо, ти найкращий у світі», – сказала Дар’я Бобир.

«Найкращий кум, найкращий чоловік, найкращий батько, найкращий син, найкращий брат, найкращий друг», – додала про Сергія подруга Анна.

У Сергія Курмана залишилися батьки, дружина, двоє донечок, сестри, бабуся та інші рідні.

Донькам Соломії та Іванні на момент втрати тата було 7 місяців та 4 роки відповідно.

Історія з instagram каналу Victims of russia.