Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Мануйлова

«Усі намагалися чимось допомогти»

переглядів: 624

Прокинулися від сильного поштовху. Подивилася у вікно, а над Мар’їнкою стояла така заграва... У мене будинок знаходиться саме на кільці, і видно Мар’їнку.

Намагалася додзвонитися колишнім колегам із газової служби. Вони всі плакали. Цю ніч, із п’ятниці на суботу, ми провели в підвалі магазину, нас туди забрали знайомі. У той час у мене було троє дітей, я чекала на четверту дитину. Ми просиділи там до одинадцятої ранку суботи; чули, коли бомбили аеропорт, було видно, як щось вибухало.

Усі намагалися чимось допомогти

Незабаром я поїхала на місяць до Криму, а в серпні переїхала в Селідове. Не можу з упевненістю сказати, що відчуваю себе в безпеці. З одного боку – так, з іншого боку – ні. Не знаєш, що завтра буде.

Допомагала гуманітарна допомога, яку ми отримували з 2014 року від Фонду Ріната Ахметова, ЮНІСЕФ, «Карітас» і Червоного Хреста. Це була хороша підтримка, допомагала виживати. Усі намагалися чимось допомогти. Навіть мирні мешканці хто чим міг, той тим і допомагав іншим.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2014 Текст Історії мирних жінки діти 2014 обстріли безпека та життєзабезпечення харчування дітей непродовольчі товари сім'ї з двома і більше дітьми малозабезпечені їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій