Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Володимирівна

«Все дитинство дітей пройшло під вибухи та постріли»

переглядів: 35

Наша родина - ВПО. Ми втратили все: будинок, майно, роботу... Багато труднощів з 2022 року пережили: переїзд, пошуки житла, влаштування дитини в школу. Для мене було великим стресом розлучення, донька теж те, що батько пішов з нашої родини, важко пережила. 

Ми виїхали швидко під обстрілами. Їхали на Закарпаття. Нас супроводжували і зустрічали волонтери, які забезпечили продуктами та речами першої необхідності одразу.

Ми, окрім найнеобхіднішого, нічого не взяли з собою. Вірили, що ще повернемося, але більше так і не повернулись… Наша родина мешкала завжди в Мар'їнці, з 2014 року м.Мар'їнка знаходилась в зоні бойових дій. Діти вчилися і жили в умовах війни. Все дитинство дітей пройшло під вибухи та постріли. 2022 рік додав ще більше негативних емоцій нашим дітям. Ми поспіхом виїжджали і не забрали одразу своїх домашніх улюбленців - собака, кішка, рибки, папуга - загинули. Для доньки це дуже сильна травма…   

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта житло неповні сім'ї внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій