Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Рослов

"Вони не встигли сховатися"

переглядів: 10

Житель Маріуполя Володимир Рослов загинув від авіаудару 17 березня 2022-го. Йому було 47 років.

Вони не встигли сховатися

Родина Рослових мешкала у приватному будинку, що за кілометр від «Азовсталі», яку російські військові щільно обстрілювали.

17 березня 2022-го Володимир, дружина Наталія та доньки Поліна і Варвара були на подвірʼї, коли почули звук літака. Вони не встигли сховатися. Вижив лише старший син, якого під час авіаудару не було вдома. Наприкінці березня він прийшов на місце трагедії. Накрив куртками тіло батька. Під завалами були мати і сестри, але відкопати їх тоді не вдалося.

Володимир народився на Донеччині. До 2014-го жив із рідними у Донецьку. Із початком російської агресії переїхали до Маріуполя. Тут Володимир працював на металургійному комбінаті.

«Володя багато працював. Був доброю і порядною людиною, дбайливим батьком і люблячим чоловіком», – згадала знайома Надія Ісаченко.

«У них була дружня родина. Володя завжди допомагав і підтримував Наташу», - розповіла колега дружини Марина Мостова.

«Володимир – мій однокласник, сусід із першого поверху. Наші батьки були вчителями. Ми жили в дитинстві у вчительському домі в селі Новокраснівка. Володимир був чудовим товаришем. У Маріуполі він водив доньок на гімнастику. Дуже любив своїх дітей і пишався ними», – додала Наталя Шевцова.

У загиблого залишилися старший син, брати й інші родичі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій