Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Парш

"Володимир загинув від запалювального снаряду"

переглядів: 40

76-річний Володимир Парш загинув 24 березня 2022 року у підвалі будинку на проспект Миру, 48 у Маріуполі. Він, його дружина і багато інших людей переховувалися там від обстрілів. У дім кинули запалювальний снаряд. Володимир не зміг дихати і помер. Його дружині дивом вдалося вижити.

Володимир не зміг дихати і помер

Володимир Парш народився і жив у Маріуполі. Багато вмів робити своїми руками, був чудовим зварювальником. Учив й інших працювати. Перед виходом на пенсію виконував обов’язки начальника дільниці у будівельній організації. Дуже любив своїх дітей та онуків і приділяв їм увесь вільний час.

«Володимир був чудовою людиною і це скажуть всі, хто його знав. Він був відданим, дбайливим, уважним чоловіком, дивовижним батьком, справжньою опорою для нас усіх. Його любили рідні, поважали знайомі. Він був найкращим другом мого чоловіка. Для всієї нашої родини це велика втрата. Нам усім його дуже не вистачає», – розповіла Зінаїда, рідна сестра дружини загиблого.

У Володимира залишилися дружина, донька, онуки та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій