Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Василь Васильович Набоженко

«Війна сильно позначилася на моєму здоров'ї, я ледве ходжу»

переглядів: 465

Три з половиною роки тому померла дружина. Я з 2018 року отримую пенсію як інвалід, ледве ходжу. До війни перебивався тимчасовими заробітками.

Я пригадую перший день війни. Сидів удома і почали стріляти. У 2014 році біля мене метрів за 30 упав снаряд. Стекла повилітали, довелося самотужки їх відновлювати. Під час обстрілу не ховався, я весь час сидів у хаті. Вирішив: як буде, так і буде навіть коли падали снаряди.

Все позначилося на здоров'ї. Нині живу сам. Діти є, але вони далеко. Одна донька з 2014 року у Росії, друга у Луганську, я їх не бачу.

Хочеться, щоби перестали стріляти і все налагодилося, щоб було, як до 2014 року.

Я отримував допомогу від Фонду Ріната Ахметова та Червоного Хреста, хоч було що поїсти. Пенсія маленька, мені не вистачає, не говорячи вже, що треба купувати дрова, а я не можу це зробити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Нижня Вільхова 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я малозабезпечені перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій