2 серпня 2023 року Ігор Васильєв отримав важкі поранення під час обстрілу в тимчасово окупованому селі Саги Олешківської міської громади на Херсонщині. Він втратив обидві ноги, а через тиждень, 9 серпня, серце чоловіка перестало битись.

Війна забрала життя лікаря з великим майбутнім

Ігореві було 29 років. З 2021-го працював лікарем-ортопедом-травматологом в Олешківській багатопрофільній лікарні. Після початку повномасштабної війни залишався у рідній громаді.

«Перспективний молодий лікар не зміг покинути пацієнтів у тимчасово окупованих Олешках, він залишився рятувати життя. 2 серпня 2023 року під час ворожого обстрілу села Саги Олешківської громади втратив обидві ноги. На жаль, його не вдалось врятувати. Війна забрала життя лікаря з великим майбутнім. Ігор Васильович залишиться в спогадах олешківців як позитивний, життєрадісний, людяний. Професіонал із великої літери, лікар від Бога», – написали в Олешківській територіальній громаді.

«Це дійсно була людина з великим серцем. Усім допомагав… Світла пам'ять, рідним співчуття», – сказала знайома Ігоря Васильєва, Валентина.

У Ігоря Васильєва залишилися дружина, мама та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.