Доброго дня, Святий Миколаю!

Мене звуть Анастасія, мені 13 років. Зараз я мешкаю в м. Вінниці, але до 24.02.2022 проживала в м.Сєвєродонецьку. Навчалась в улюбленій школі, мала багато друзів, але нажаль разом з сім’єю була вимушена все полишати та поїхати заради нашої безпеки. Війна вже вдруге змусила нашу сім’ю покинути нашу домівку, спочатку в 2015 році з міста Перевальська Луганської області, де залишились мої бабусі та дідусь, а тепер з міста Сєвєродонецька. Дуже сумує за своїми друзями, врятовує що можна спілкуватися з ними через соціальні мережі, але є ті, з ким нажаль відсутній зв’язок.

В Сєвєродонецьку я займалася танцями, навчалася у модельному агентстві, всього цього нажаль зараз немає, але я вірю в нашу перемогу, що невдовзі ми повернемося до себе додому, зможемо вільно спілкуватися та навчатися.

Трохи про себе: люблю тварин, займаюсь рукоділлям (плету з бісеру прикраси), малюю, люблю фотографувати, вчусь готувати смачні страви.

Я вже доросла та все ще вірю у дива, особливо ті, які трапляються у Новорічні свята. Хочу щоб у всіх дітей було мирне та щасливе дитинство. Також прошу в тебе здоров’я для моєї сім’ї та миру для України.

Св. Миколаю, я буду дуже вдячна за твої подарунки. Чекаю тебе в гості!

З повагою, Анастасія.

P.S. Люблю малювати, тому хочу подарувати тобі свій невеликий малюнок.

Війна вже вдруге змусила нашу сім’ю покинути домівку