Мене звати Віра, мені 14 років і я з міста Львова. Львів дуже красиве місто, яке засноване у 1256 році. В ньому дуже красива архітектура. Я щаслива, що народилася в цьому місці, воно мені дуже подобається. В мене є багато друзів.

Війна багато що змінила в моєму житті, так як я познайомилася з багатьма людьми і це круто. Сумую, звісно, за своїми однокласниками, які через війну виїхали за кордон. Вдячна батькам, які не поїхали за кордон, бо як кажуть "тут добре, а вдома краще". Я мрію почати займатися в IT- технологіях, так як мені це подобається. В мене є старенький комп'ютер, який це все не витримує, а так як я з багатодітної сім'ї, батьки не в змозі купити ноутбук чи планшет.

В мене є молодший брат, якому 2,6 роки і якого я дуже люблю. Також в мене є старенькі бабуся і дідусь, за якими ми також доглядаємо і купуємо їм ліки, так як в них пенсія дуже маленька.

Тому я була б дуже рада, щоб святий Миколай приніс мені мою мрію, але найбільша моя мрія, щоб війна закінчилася і не тільки в Україні, а на всій землі.