Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Бондаренко

"Він саме приїхав додому, коли почався обстріл"

переглядів: 27

Віктор Бондаренко загинув 25 листопада 2022 року у селищі Благодатне на Донеччині. Він саме приїхав додому, коли почався обстріл. Загинув від тяжких осколкових поранень.

Він саме приїхав додому, коли почався обстріл

Віктор Бондаренко – 1962 року народження. Закінчив Кримський агротехнологічний університет. За фахом агроном. Більшу частину життя працював у сільському господарстві. Був бригадиром на тепличному підприємстві у селі Урожайне. Грав у футбол.

«Віктор Анатолійович був людиною, яка поринала у роботу з головою – чи це була праця бригадира, чи спортивного інструктора, чи ігрове амплуа футболіста. Мені пощастило грати разом з ним у 1990-х в одній команді. Віктор Анатолійович був капітаном і спортивним інструктором. Зумів створити в команді дивовижний мікроклімат! Дав практику гри не одному десятку футболістів. Потім брав участь у всіх турнірах ветеранів. У душі йому завжди було трохи за тридцять. Над Віктором час був невладним, але війна, на жаль, так», – розповів Сергій Барановський, який знав Віктора.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Благодатне 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій