Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Іван Віталійович Мітін

"Від страху у мене почалася рвота"

переглядів: 47

Коли почалася війна я був дома і солодко спав. О п'ятій годині меня розбудила мама і сказала що нам треба спускатися у підвал, я зрозумів що почалася війна. Від страху у мене почалася рвота. І через силу ми з мамою спустилися у підвал.

Мене дуже шокувало, що над будинком почали літати літаки. Ще шокувала поранена сусідка, вона пробігла в підвал уся в крові. А ще біля будинку був удар. Їжи дорослим не вистачало. Їли в основному кашу, майже без мяса. На жаль нам з мамою прийшлось виїхати, залишити батька і дідуся так як вони вимушені були залишитися з старенькою прабобусею. А друга бабуся і дідусь і зараз залишаються в окупації.

Волонтери привезли дівчинку з Бахмута, в якої вбили брата і мати. Маленька Ваня, мені так її шкода що я на святого Миколаю подарував їй ляльку.

У мене залишився уламок, який прилетів в нашу квартиру. Я його зберігаю і зараз.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій