Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ганна Анатоліївна

«Від пережитого дитина перестала спати ночами»

переглядів: 33

Довелося вдруге тікати і втратити знову все, що нажили з 2014 року. Умови будинку, куди прийшлося тікати, були просто жахливі: хата після пияки, з лігвом мишей і всі столи, шафи усіяні їхніми трупами.

Не могли дитину вкласти спати, вона боялася, що засне і не встигне при обстрілі добігти до підвалу. Потім зовсім перестала спати ночами. Це вторгнення набагато гірше і сильніше, ніж в 2014, після якого ми тільки трохи психологічно одужали. І все знову, та ще й додались панічні атаки у мене і дітей.

Спочатку перестали привозити товари до магазинів, а потім і в самих магазинах все скінчилося, доводилося їздити за 50 км у інше місто, де почали потроху привозити їжу в магазини.

Був уламок від граду, який прилетів до нас в двір, я його берегла, але чоловік сказав викинути, бо він мене загнав у апатичний стан. Бабуся на фоні стресів про зруйноване житло, отримала психічний розлад і постійно каже дітям, що хоче повіситися. Дитина боїться, щоб не було такого, що одного разу вона повернеться зі школи, а бабуся в хаті висить…

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій