Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Вдячна волонтерам, які допомагають нам у цей час"

переглядів: 53

Привіт, мене звати Софія. Мені п'ять років. Народилася і жила у місті Залізне, Бахмутського району. Зараз мешкаю у файному місті Тернопіль. Воно мені дуже подобається, тут є озеро і багато розваг. Тут у мене з'явилися нові друзі, так як мешкаємо ми у гуртожитку, де багато інших сімей з дітьми.

Бути сильною і хороброю дівчинкою мені допомагають батьки. Зараз мені дуже не вистачає мого дому, моїх іграшок, старих друзів, улюбленого майданчика, на якому я постійно гралася і дитячого садочка, в який я ходила. Я вдячна волонтерам, які допомагають нам у цей час, а також військовим, які захищають мій дім та всю Україну.

Мрію, щоб скоріше скінчилася війна і всі повернулися до своїх квартир і будинків. Щоб частіше було світло, бо мені дуже сумно і немає чим займатися у темряві. А ще хочу багато багато солодощів і фруктів. Бо батьки зараз не працюють і не можуть мені все це купити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Залізне 2022 Текст Історії мирних діти переїзд втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота малозабезпечені діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій