Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Юхимівна Гончарова

«У підвал бігали, не висовувалися зайвого разу»

переглядів: 566

У перший день війни я була в центрі, торгувала овочами. У нас проїжджали машини і танки, солдати з автоматами йшли, дуже неприємна була атмосфера, звичайно.

Потім побачили, як летять снаряди. До підвалу бігали, не висовувалися зайвого разу. Пам’ятаю, була я на городі, а вони летять, шарудять. Я швидко-швидко до хати. Потім до туалету пішла, а осколки як полетіли – і я впала. Лежу й думаю: треба ж тікати... А я така хвороблива, в мене цукровий діабет, переважно сиділа в кімнаті, особливо нікуди не виходила зазвичай.

Будинок постраждав, і будинок батьків чоловіка теж. Досі такий і стоїть. У гаражі машина побита, тому що просто в гараж бахнуло й поруч, за два метри. Досі все стоїть, яке є, немає кому ремонт робити, молоді тут немає.

У підвал бігали, не висовувалися зайвого разу

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Трьохізбенка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло літні люди (60+) малозабезпечені перший день війни 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій