Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"В нашу квартиру прилетів снаряд в дитячу кімнату, зачепив ще одну"

переглядів: 10

Мене звати Софійка, мені 10 років. Навчаюся в 5му класі ліцею Мрія 17. Мрію повернутися жити в свою квартиру. Люблю малювати, ліпити. Хочу знову ходити на повітряну гімнастику і малювання. Люблю читати цікаві книги, гратися з подружками. Хочу здійснити свою мрію і поїхати з мамою на відпочинок. Мрію щоб закінчилася війна.

Ми дуже постраждали. Виїхали з м.Ірпінь дуже пізно, сиділи в підвалах. Через це багато проблем зі здоров’ям: бронхіальна астма у дитини, у мами запалення суглобів і ураження слухового нерва двох вух, проблеми по неврології.

В нашу квартиру прилетів снаряд в дитячу кімнату, зачепив ще одну кімнату. В нашій квартирі жили орки, які просто спочатку поглумилися з неї, винесли всю малу техніку, дитячі речі, планшет, ноутбук і багато всього. Зараз житло непридатне для проживання.

Батьки залишилися без роботи. Своїми силами відновлюємо житло. Дитина ходить до школи. Мріє займатися повітряною гімнастикою (до війни займалася), ходити на малювання, ліпити (творча). Але поки не має фінансової можливості, щоб відвідувати гуртки.

До вересня жили в м.Житомир, зараз повернулися в м.Ірпінь, щоб відновити житло.

Мрію про планшет, який вкрали окупанти. Мрію про набір фарб для професійного малювання і маркери, щоб було багато кольорів. Хочу собі плюшеву піжаму теплу. Мрію з родиною про відпочинок і щоб всі були здорові. Щоб закінчилась війна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій