Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Даниїл Олексійович Агарков

«В лікарні медики в режимі 24/7 допомагали пораненим людям»

переглядів: 31

Мені 20 років. Наразі ми всією сім’єю проживаємо в Києві. 

Перший день війни був повний турбот. Ми не мали розуміння, що буде коїтися далі. Була порушена вся комунікація, не стало зв’язку, їжі, води.  

Їжу купували, а по воду ходили до криниці недалеко від нас. Ліки спочатку були не потрібні, а коли захворів молодший брат, то дістали їх у лікарні. Нам їх видали медики. В лікарні медики в режимі 24/7 допомагали пораненим людям.  

Ми пробули в окупації два з половиною тижні. Під обстрілами виїжджали. Поряд із нами бомбили, а ми вибиралися, бо іншої нагоди не мали для цього.

Коли виїхали у вільну Україну, то нам допомогли закрити всі наші потреби. Більше труднощів не було. Вона внесла зміни в наше життя, і наразі ми до них адаптуємося. Війна принесла руйнування в життя інших людей, але нам дуже пощастило. 

Я в Дніпрі жив декілька місяців, а потім поїхав у Київ. Тут більше роботи та перспектив.

Мабуть, війна закінчиться не у 2022 році. Сподіваємося, що у 2023-му. Щодня щось змінюється, тому довготривалого плану на майбутнє в мене немає.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я непродовольчі товари діти внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій