Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Усе, що сталось, нібито було не з нами"

переглядів: 101

Вітаю, Святий Миколаю. Мене звати Тимофій та мені 13 років. Родом я з неймовірного міста Маріуполь. Хоч, і пройшло, як здається не так уж і багато часу, я досі сумую за своїм рідним містом: за спогадами, знайомими та рідним домом. Усе, що сталось, нібито було не з нами. Неначе ти просто бачив фільм чи сон, а зараз прокинешся і все буде як раніше... Але не будемо про сумне.

Зараз я мешкаю у Одесі. Гарне місто. Друзів в мене ще не багато, але, як говорять, усе попереду. В інших аспектах в мене краще ніж колись могло бути. Мені подарували комп'ютер, а з ним в мене відкрилися нові можливості та перспективи на майбутнє. Тепер я вчуся грати на барабанах, це весело та допомагає "вигнати" усю агресію. Може получається не як найкраще, але це діло дуже мені подобається..

Хочу подякувати моєму оточенню. За майже рік війни я побачив немало поганого, але одночасно побачив, що люди, навколо нас щирі і, хоч можуть виглядати суворо, але у душі вони найдобріші. Поки ми їхали в Одесу, я побачив які у людей щирі серця, і що у біді є на кого покладатися. По шляху, нам допомагали волонтери, рідні, та просто звичайні люди.

Про що я мрію? Конкретної мрії в мене нема, але я б хотів, щоб у кожної людини у житті був той момент, коли вона зрозуміє – її оточення найцінніше і найщиріше у світі. Дай їм тільки можливість і вони обов'язково тобі допоможуть.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій