Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Леся Васільєва

"Україною буде пишатися весь світ"

переглядів: 23

Васільєва Леся

10 клас, ДНЗ «Уманський ПАЛ»

Вчителька, що надихнула на написання – Старовойтова Тетяна Володимирівна

Моя Україна майбутнього

Моя думка така: мир – це є життя, це є щастя, це є впевненість у завтрашньому дні та у своєму майбутньому. Мир - це можливість спокійно навчатись, працювати і звичайно поважати один одного.

У кожного із нас є одна єдина Батьківщина. У мене це є Україна. І я про це ні секунди не шкодую. Я впевнена, що майбутнє України найбільш усього залежить від нас усіх. Якщо ми будемо байдужими до всього, що відбувається навколо нас, то ніколи не зможемо збудувати щасливе майбутнє. Тому, якщо ми хочемо бачити свою найріднішу Україну духовною, культурною, чемною, політичною і економічно розвинутою державою, яка буде відстоювати свої інтереси ми повинні розвиватися та не бути байдужими до майбутнього і докласти до цього багато зусиль.

Мені дуже подобається дізнаватись про усі закони своєї рідної Батьківщини, про те що відбувається в країні.

Сьогодні я розумію різницю між війною і миром. Війна для мене це біль, сльози, ненависть, не повага до один одного, смерть.

Коли закінчиться війна, я хочу якомога більш пізнати нашу найріднішу країну. А ще зустрітися з рідними з якими зараз тільки у телефонному режимі розмовляємо.

Потім я зателефоную своїм подругам зі словами: «Дівчата, ми їдемо на море». Вже буду працювати та також продовжувати донатити тільки вже не на зброю, а на відбудову нашої країни. Ще коли почалася війна, через декілька днів у мене було день народження і я запам’ятаю його на довго. Це був дуже поганий день, тому що я не могла зустрітись з рідними і відсвяткувати його, тому що тоді усі сиділи в бомбосховищах, у підвалах. Я настільки зараз почала цінувати свою Батьківщину і свою свободу та спокій.

На мою думку кожний громадянин повинен старатися як найкраще виконувати свої завдання. Слід пам’ятати, що кожен із нас неповторний і має особливі таланти.

Я мрію, щоб моя країна розвивалась з кожним роком.

Україна після перемоги стане найпопулярнішою державою. Нею буде пишатися весь світ.

Коли вона буде, ми накриємо величезний стіл, приготуємо багато різноманітних страв і відсвяткуємо. Також згадаємо усіх, хто віддав своє життя заради нас. Я вірю, що Україна в майбутньому стане сильною державою. Люди навчяться допомагати один одному відстоювати свої права. Люди схаменуться і згадають, що нікуди зі своєї землі не втечуть. В містах буде висаджено багато дерев і ще багато іншого. Перш за все я хочу бачити свою країну розвиненою, могутньою державою, якою будуть пишатись усі люди. Таке майбутнє цілком реальне, бо воно знаходиться в наших руках. І ми повинні подбати про те, щоб плодючі землі нашої Батьківщини давали добрий врожай. Ми обов’язково зміцнимо нашу країну, зробимо її по-справжньому вільною та демократичною державою.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Умань 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій