Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Кирило Писарєв

"Неможливо передати словами біль та відчай"

переглядів: 89

17-річний Кирило Писарєв загинув 28 квітня 2023 року – посеред ночі російська ракета вдарила по будинку, де він мешкав. Поряд загинула його 11-річна сестра Софія Шульга. Батьки та молодший братик Кирила, які були в іншій кімнаті, вижили. Ворожа атака по багатоповерхівці в Умані відібрала життя 23 людей.

Неможливо передати словами біль та відчай

Сім‘я Кирила Писарєва – переселенці з Луганщини. У 2014 році вони втекли на Черкащину від російської агресії у їхній рідній області. В Умані Кирило вчився у ліцеї №1, був одинадцятикласником.

«Кирило – світлий, добрий, щирий хлопчик, у якого були мрії, плани вступу до закладу вищої освіти, але... Разом із ним загинула й менша сестричка Софійка. Неможливо передати словами біль та відчай, які охоплюють душу. Щирі співчуття родині. Вічна і світла пам'ять загиблим. Ви в нашій пам'яті назавжди», – сказала Таміла Скарбовська, вчителька хлопчика.

30 квітня з братиком та сестричкою прощалися в храмі Пресвятої Богородиці Скоропослушниці. До церкви прийшло чимало містян, однокласників загиблих.

У Кирила Писарєва залишилися батьки та молодший братик.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Умань 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки молодь діти зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій